30 DE REȚETE CU OUĂ, CARE ȚI SE VOR TOPI ÎN GURĂ

3

REȚETE SURPRINZĂTOARE CU OUĂ, PE CARE LE ȘTIU DOAR CHEFII

Oamenilor le plac ouăle din mai multe motive. Sunt ieftine, pline de proteine (ceea ce le face perfecte pentru a-ți începe ziua în forță) și versatile. Toți avem mereu cel puțin 4-5 ouă în frigider. Sunt incluse în numeroase rețete – le poți mânca la mic dejun, la prânz, la cină sau chiar în deserturi. Există peste 100 de rețete cu ouă în întreaga lume. Iar astăzi îți arăt câteva rețete ușoare și gustoase, pe care le-am încercat și care ne-au plăcut.
Nu ai nevoie de niciun echipament special pentru a le încerca, ci doar de lucruri pe care le ai deja în bucătărie. De exemplu, îți arăt un mod creativ de a găti gălbenușurile și de a le servi alături de tăiței.
Acelora dintre voi care preferă ouăle la micul dejun, le arăt o modalitate ușoară de a face ouă poșate, cu ajutorul foliei alimentare.
Urmărește până la final, pentru a descoperi câteva secrete și rețete geniale cu ouă, care îți vor impresiona oaspeții.

Marcaje temporale:
1:55 – Ouă coapte delicioase
3:02 – Cum să faci clătite americane cu căpșuni
7:57 – Cum să faci ouă fierte tari și aurii
8:38 – Mini gustări din ouă de prepeliță
14:50 – Un tutorial creativ despre cum poți tăia ouăle fierte tari

Acest videoclip este realizat în scopuri de divertisment. Nu oferim nicio garanție în ceea ce privește caracterul complet, siguranța și fiabilitatea celor prezentate. Vă asumați riscul pentru orice acțiune pe care o întreprindeți pe baza informațiilor din acest videoclip, iar noi nu vom fi răspunzători pentru eventualele daune sau pierderi aferente. Este responsabilitatea privitorului să-și folosească buna judecată, să fie prudent și să-și ia măsurile de precauție necesare dacă intenționează să reproducă cele prezentate în videoclip.

Acest videoclip ar putea include activități realizate de actorii noștri într-un mediu controlat – te rugăm să-ți folosești buna judecată, să fii prudent și să-ți iei toate măsurile de precauție dacă intenționezi să reproduci ceva din cele prezentate în videoclip.

—————————–

Aboneaza-te la ARTIZANAT DE 5 MINUTE

Music by Epidemic Sound:

Materiale din stoc (fotografii, imagini și altele):

ARTIZANAT DE 5 MINUTE
viața ușoară are loc,hacuri de viață,artizanat de 5 minute,lucruri utile,cum să,tutoriale,trucuri,truc,fă-o singur,meserii,sfaturi,5-minute artizanat,diy,facut de mana,activități diy,proiecte diy,5 minute ambarcațiuni,viața simplă se trage,lifehacks
https://www.youtubepp.com/watch?v=fl_4v6Lzwvc
#REȚETE #OUĂ #CARE #ȚI #VOR #TOPI #ÎN #GURĂ

You are reading post: 30 DE REȚETE CU OUĂ, CARE ȚI SE VOR TOPI ÎN GURĂ

3 COMMENTS

  1. Rsvydbdhshdudbuxbxuxbdudhdundydbidjuxdhdbdhdxhxxhhddhdhhdhdhdhdhdhdhdhydhdudhudhdudhdhdhdhxytsvsybduhshyshsyshsydhdhduddhhdhshshshdhsyshydhshdhdydhsudhsudsuhydhsudhdudushshdhdhdhsh

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here