30 DE IDEI DE BIJUTERII DIY || IDEI ARTIZANALE CU LIPICI FIERBINTE ȘI LUT POLIMERIC

BIJUTERII DIY FRUMOASE, PE CARE LE POȚI FACE IMEDIAT

Nu trebuie să cheltui o grămadă de bani pe bijuterii noi, cumpărate din magazine. Îți poți face propriile creații, folosind produse de artizanat simple.
Umple o coajă de ou cu lipici fierbinte alb, apoi adaugă o bulină din lipici fierbinte galben (care va reprezenta gălbenușul), pentru a face ca rezultatul să fie cât mai realist. După aceea, poți adăuga orice bijuterie înăuntru și poți pune cutiuța pe masă, la micul dejun, pentru a face un cadou surpriză.
Ia o bucată de hârtie pergament și toarnă puțin lipici fierbinte pe ea. Apoi adaugă deasupra paiete colorate, cât lipiciul este încă fierbinte, și voilà – ai obținut o pereche frumoasă de cercei DIY.
Poți transforma o lingură într-un colier la modă, dacă o tai de la mijloc, o îndoi și apoi o umpli cu puțină rășină epoxidică.
Îți arăt cum să folosești bețișoare de lemn pentru a face brățări la modă, pe care le poți purta la o ținută casual.
O altă idee excelentă de cercei DIY este să tai dopuri de vin, să le colorezi cu un marker și apoi să le prinzi de câteva elemente metalice pentru cercei, pentru a-i transforma într-o pereche de cercei geometrici lungi.

Marcaje temporale:
0:07 – Idei artizanale cu lipici fierbinte
1:54 – Crește-ți propriile cristale
3:42 – Slime DIY metalizat
6:41 – Cheiță de fermoar DIY pentru jeanși
8:55 – Cercei simpatici, din lipici fierbinte
10:39 – Idei artizanale adorabile, din lut polimeric
12:31 – Un simpatic mini știulete de porumb

Acest videoclip este realizat în scopuri de divertisment. Nu oferim nicio garanție în ceea ce privește caracterul complet, siguranța și fiabilitatea celor prezentate. Vă asumați riscul pentru orice acțiune pe care o întreprindeți pe baza informațiilor din acest videoclip, iar noi nu vom fi răspunzători pentru eventualele daune sau pierderi aferente. Este responsabilitatea privitorului să-și folosească buna judecată, să fie prudent și să-și ia măsurile de precauție necesare dacă intenționează să reproducă cele prezentate în videoclip.

Acest videoclip ar putea include activități realizate de actorii noștri într-un mediu controlat – te rugăm să-ți folosești buna judecată, să fii prudent și să-ți iei toate măsurile de precauție dacă intenționezi să reproduci ceva din cele prezentate în videoclip.

—————————–

Aboneaza-te la ARTIZANAT DE 5 MINUTE

Music by Epidemic Sound:

Materiale din stoc (fotografii, imagini și altele):

ARTIZANAT DE 5 MINUTE
viața ușoară are loc,hacuri de viață,artizanat de 5 minute,lucruri utile,cum să,tutoriale,trucuri,truc,fă-o singur,meserii,sfaturi,5-minute artizanat,diy,facut de mana,activități diy,proiecte diy,5 minute ambarcațiuni,viața simplă se trage,lifehacks
https://www.youtubepp.com/watch?v=2frX6YvJyOM
#IDEI #BIJUTERII #DIY #IDEI #ARTIZANALE #LIPICI #FIERBINTE #ȘI #LUT #POLIMERIC

You are reading post: 30 DE IDEI DE BIJUTERII DIY || IDEI ARTIZANALE CU LIPICI FIERBINTE ȘI LUT POLIMERIC

6 Comments

  1. Sharmen Aziz Reply
  2. Sharmen Aziz Reply
  3. White Space Beatz Reply
  4. Elena Dinca Reply
  5. Elena Dinca Reply
  6. Bianca Cîrtog Reply

Leave a Reply