28 DE HUSE DE TELEFON EXTREM DE IEFTINE, PE CARE LE POȚI FACE ÎN 5 MINUTE

CUM SĂ-ȚI FACI PROPRIA HUSĂ DE TELEFON DE LA ZERO

În loc să cumperi o husă de telefon nouă, de ce să nu folosești unele simple și să creezi ceva pe baza lor? Astăzi îți arăt cum să iei huse de telefon plictisitoare și să le transformi în obiecte frumoase, folosind câteva tutoriale de artizanat.
Ia o husă de telefon neagră și simplă și fă pe ea un cerc inegal, cu lipici fierbinte. După aceea ia un balon mic, taie-i partea de jos și umple-l cu slime. Apoi lipește-l în centru, pentru a obține o husă de telefon care te va relaxa și te va satisface extrem de mult.
Poți refolosi paiele de plastic, transformându-le într-o husă colorată de telefon: trebuie doar să le tai în bucăți mai mici și să le topești cu un fier de călcat.
Poți folosi și o husă de telefon albă, pe care să lipești bandă izolatoare, în forme geometrice. Apoi folosește spray auriu sau roz-auriu (pentru a o colora) și voilà.
Un alt truc DIY grozav este să-ți lipești de husă o trusă mică de farduri, pentru a o avea la îndemână peste tot.

Marcaje temporale:
0:07 – Husă de telefon DIY antistres
2:22 – Husă 3D din ojă de unghii
6:00 – Husă Coca-Cola
8:36 – Husă adorabilă cu șireturi
10:47 – Husă simpatică și dulce
14:44 – Husă uimitoare, care își schimbă culoarea

Acest videoclip este realizat în scopuri de divertisment. Nu oferim nicio garanție în ceea ce privește caracterul complet, siguranța și fiabilitatea celor prezentate. Vă asumați riscul pentru orice acțiune pe care o întreprindeți pe baza informațiilor din acest videoclip, iar noi nu vom fi răspunzători pentru eventualele daune sau pierderi aferente. Este responsabilitatea privitorului să-și folosească buna judecată, să fie prudent și să-și ia măsurile de precauție necesare dacă intenționează să reproducă cele prezentate în videoclip.

Acest videoclip ar putea include activități realizate de actorii noștri într-un mediu controlat – te rugăm să-ți folosești buna judecată, să fii prudent și să-ți iei toate măsurile de precauție dacă intenționezi să reproduci ceva din cele prezentate în videoclip.

—————————–

Aboneaza-te la ARTIZANAT DE 5 MINUTE

Music by Epidemic Sound:

Materiale din stoc (fotografii, imagini și altele):

ARTIZANAT DE 5 MINUTE
viața ușoară are loc,hacuri de viață,artizanat de 5 minute,lucruri utile,cum să,tutoriale,trucuri,truc,fă-o singur,meserii,sfaturi,5-minute artizanat,diy,facut de mana,activități diy,proiecte diy,5 minute ambarcațiuni,viața simplă se trage,lifehacks
https://www.youtubepp.com/watch?v=u7mOVbQ84wI
#HUSE #TELEFON #EXTREM #IEFTINE #CARE #POȚI #FACE #ÎN #MINUTE

You are reading post: 28 DE HUSE DE TELEFON EXTREM DE IEFTINE, PE CARE LE POȚI FACE ÎN 5 MINUTE

4 Comments

  1. Ana Maria Stefanescu Reply
  2. Lidiana Racu Reply
  3. Dan Fodorean Reply
  4. Alexandru Padeanu Reply

Leave a Reply