27 DE TRUCURI UȘOARE PENTRU REPARAT HAINE, CARE TE VOR SCOATE DIN NECAZ

AM ÎNCERCAT CÂTEVA TRUCURI DIY UȘOARE, PENTRU A NE SALVA HAINELE VECHI. ȘI AU FUNCȚIONAT

Primul instinct atunci când o haină pățește ceva (se rupe sau se pătează) este să o arunci și să-ți cumperi una nouă. Dar în acest clip video îți arăt câteva trucuri de reciclare și refolosire, care te vor ajuta să-ți readuci la viață hainele vechi.
Poți repara ușor o gaură apărută într-o pereche de blugi dacă o acoperi cu ață de brodat. Important e să te asiguri că folosești o ață de aceeași culoare ca jeanșii tăi.
Îți arăt și un tutorial care te ajută să scurtezi mânecile unei cămăși folosind tot ață de brodat – iar firul este invizibil.
Pentru a nu-ți mai pierde, pe viitor, un nasture de la cămașă, coase o cruce pe material, sub nasture, înainte de a-l coase la loc.
Dacă ai o ruptură în jeanși, colanți sau chiar pe o mânecă, coase niște ață peste ambele margini ale rupturii. Apoi, când ai acoperit ambele zone, trebuie doar să tragi de fir și gaura se va închide.
Scapă de guma de mestecat lipită de hainele tale frecând-o cu un cub de gheață. Gheața va întări guma și apoi îți va fi mai ușor să o îndepărtezi.

Marcaje temporale:
0:43 – Truc uimitor pentru blugi
3:11 – Cum să coși un nasture
5:00 – Cum să scapi de guma de mestecat lipită pe haine
6:32 – Cum să repari temporar ramele de ochelari stricate
7:50 – Truc inteligent pentru încălțăminte
11:03 – Truc util pentru acul de cusut

Acest videoclip este realizat în scopuri de divertisment. Nu oferim nicio garanție în ceea ce privește caracterul complet, siguranța și fiabilitatea celor prezentate. Vă asumați riscul pentru orice acțiune pe care o întreprindeți pe baza informațiilor din acest videoclip, iar noi nu vom fi răspunzători pentru eventualele daune sau pierderi aferente. Este responsabilitatea privitorului să-și folosească buna judecată, să fie prudent și să-și ia măsurile de precauție necesare dacă intenționează să reproducă cele prezentate în videoclip.

Acest videoclip ar putea include activități realizate de actorii noștri într-un mediu controlat – te rugăm să-ți folosești buna judecată, să fii prudent și să-ți iei toate măsurile de precauție dacă intenționezi să reproduci ceva din cele prezentate în videoclip.

—————————–

Aboneaza-te la ARTIZANAT DE 5 MINUTE

Music by Epidemic Sound:

Materiale din stoc (fotografii, imagini și altele):

ARTIZANAT DE 5 MINUTE
viața ușoară are loc,hacuri de viață,artizanat de 5 minute,lucruri utile,cum să,tutoriale,trucuri,truc,fă-o singur,meserii,sfaturi,5-minute artizanat,diy,facut de mana,activități diy,proiecte diy,5 minute ambarcațiuni,viața simplă se trage,lifehacks
https://www.youtubepp.com/watch?v=yHkZ3htxVc4
#TRUCURI #UȘOARE #PENTRU #REPARAT #HAINE #CARE #VOR #SCOATE #DIN #NECAZ

You are reading post: 27 DE TRUCURI UȘOARE PENTRU REPARAT HAINE, CARE TE VOR SCOATE DIN NECAZ

3 Comments

  1. Iomis 00 Reply
  2. CASIAN-EMANUEL GÂNGĂ Reply
  3. Marin Benson Reply

Leave a Reply