27 DE TRUCURI DIY TRĂSNITE, PENTRU PETRECERI || TRUCURI UȘOARE DE PETRECERI, PENTRU PRIETENI

2

TRUCURI ȘI SFATURI UIMITOARE PENTRU PETRECERI, CARE ÎȚI VOR DA IDEI PENTRU URMĂTOAREA ÎNTÂLNIRE CU PRIETENII

În regulă, prieteni, înainte de a reveni cu toții la birou (iar unii dintre noi, la facultate), trebuie neapărat să organizăm 1-2 petreceri de amploare, pentru a sărbători vara și începutul unui nou an școlar. De aceea, în acest clip video, îți ofer câteva trucuri și sfaturi geniale, care te vor ajuta să te distrezi alături de prietenii tăi. Îți arăt experimente distractive, pe care le poți încerca pentru a amuza pe toată lumea, dar și trucuri geniale, care îți vor ușura viața.
Nu te îngrijora, dacă nu ai destul spațiu pe masă: îți arăt cum să creezi un platou pentru mâncare în formă de turn, din farfurii de hârtie și pahare de plastic.
Urmărește întregul clip video, pentru a vedea câteva rețete ușoare și ieftine, pe care invitații tăi le vor adora.

Marcaje temporale:
0:09 – Trucuri uimitoare pentru băuturile tale
1:23 – O invitație DIY amuzantă, pentru petrecere
2:25 – Idei de decorațiuni din baloane
4:19 – Experimente amuzante, de încercat cu prietenii tăi
8:40 – Trucuri colorate, cu bețe luminoase
11:39 – Idei interesante de gustări pentru petreceri

Acest videoclip este realizat în scopuri de divertisment. Nu oferim nicio garanție în ceea ce privește caracterul complet, siguranța și fiabilitatea celor prezentate. Vă asumați riscul pentru orice acțiune pe care o întreprindeți pe baza informațiilor din acest videoclip, iar noi nu vom fi răspunzători pentru eventualele daune sau pierderi aferente. Este responsabilitatea privitorului să-și folosească buna judecată, să fie prudent și să-și ia măsurile de precauție necesare dacă intenționează să reproducă cele prezentate în videoclip.

Acest videoclip ar putea include activități realizate de actorii noștri într-un mediu controlat – te rugăm să-ți folosești buna judecată, să fii prudent și să-ți iei toate măsurile de precauție dacă intenționezi să reproduci ceva din cele prezentate în videoclip.

Toate produsele și numele companiilor care apar în acest videoclip sunt mărci neînregistrate™ sau mărci înregistrate® ale proprietarilor de drept. Includerea lor în materialele noastre nu înseamnă automat o afiliere cu brandurile respective sau o promovare a acestora.

—————————–

Aboneaza-te la ARTIZANAT DE 5 MINUTE

Music by Epidemic Sound:

Materiale din stoc (fotografii, imagini și altele):

ARTIZANAT DE 5 MINUTE
viața ușoară are loc,hacuri de viață,artizanat de 5 minute,lucruri utile,cum să,tutoriale,trucuri,truc,fă-o singur,meserii,sfaturi,5-minute artizanat,diy,facut de mana,activități diy,proiecte diy,5 minute ambarcațiuni,viața simplă se trage,lifehacks
https://www.youtubepp.com/watch?v=QATVePWm1Mc
#TRUCURI #DIY #TRĂSNITE #PENTRU #PETRECERI #TRUCURI #UȘOARE #PETRECERI #PENTRU #PRIETENI

You are reading post: 27 DE TRUCURI DIY TRĂSNITE, PENTRU PETRECERI || TRUCURI UȘOARE DE PETRECERI, PENTRU PRIETENI

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here