27 DE IDEI DIY INGENIOASE, CARE TE VOR AJUTA SĂ ECONOMISEȘTI BANI

Idei DIY care te vor ajuta să economisești bani și să îți îmbunătățești viața de zi cu zi

Azi, îți voi arăta niște trucuri mișto de organizare și niște idei DIY incredibile, care te vor ajuta să economisești timp, spațiu și bani. Pentru început, poți folosi o bormașină ca să faci hârtie igienică DIY din prosoape de hârtie.
De asemenea, poți să transformi sârma de la o mască veche de față într-un organizator pentru cabluri, pe care o să-l adori.
Dacă nu ai lumânări pentru o urgență, rupe o bucată dintr-un ziar, ajută-te de o scobitoare ca să o rulezi și apoi înfășoară pe deasupra niște ceară, ca să faci ușor lumânări DIY de la zero.
Transformă câteva din cărțile tale vechi și groase în suporturi pentru cuțite, legându-le cu o panglică.
Poți face ceva similar cu niște capace de la sticle de plastic. Lipește-le în formă de cub și apoi folosește-l pe post de lampă frumoasă.

Marcaj temporal:
1:05 – Lumânări DIY pentru urgențe
2:33 – Perie mișto DIY de curățat părul de animale
5:30 – Cum să economisești pudra
8:07 – Idei geniale pentru lucrul manual
11:37 – Sculptatul
13:22 – Lingură DIY din lămâie

Acest videoclip este realizat în scopuri de divertisment. Nu oferim nicio garanție în ceea ce privește caracterul complet, siguranța și fiabilitatea celor prezentate. Vă asumați riscul pentru orice acțiune pe care o întreprindeți pe baza informațiilor din acest videoclip, iar noi nu vom fi răspunzători pentru eventualele daune sau pierderi aferente. Este responsabilitatea privitorului să-și folosească buna judecată, să fie prudent și să-și ia măsurile de precauție necesare dacă intenționează să reproducă cele prezentate în videoclip.

Acest videoclip ar putea include activități realizate de actorii noștri într-un mediu controlat – te rugăm să-ți folosești buna judecată, să fii prudent și să-ți iei toate măsurile de precauție dacă intenționezi să reproduci ceva din cele prezentate în videoclip.

—————————–

Aboneaza-te la ARTIZANAT DE 5 MINUTE

Music by Epidemic Sound:

Materiale din stoc (fotografii, imagini și altele):

ARTIZANAT DE 5 MINUTE
viața ușoară are loc,hacuri de viață,artizanat de 5 minute,lucruri utile,cum să,tutoriale,trucuri,truc,fă-o singur,meserii,sfaturi,5-minute artizanat,diy,facut de mana,activități diy,proiecte diy,5 minute ambarcațiuni,viața simplă se trage,lifehacks
https://www.youtubepp.com/watch?v=ZaSxJPOmeRU
#IDEI #DIY #INGENIOASE #CARE #VOR #AJUTA #SĂ #ECONOMISEȘTI #BANI

You are reading post: 27 DE IDEI DIY INGENIOASE, CARE TE VOR AJUTA SĂ ECONOMISEȘTI BANI

2 Comments

  1. DJ End-Not Reply
  2. LIL GABONE Reply

Leave a Reply