27 de farse amuzante și trucuri pe care ai fi vrut să le știi deja

6

Idei de farse super amuzante, pe care le poți face oricui

Nimic nu e mai plăcut decât să-i faci cuiva o farsă reușită. Fie că e vorba de prietenul tău cel mai bun, partenerul, colegul de cameră sau chiar colegul de la muncă. Fața pe care o au după ce le-ai făcut o farsă reușită, face să merite toată planificarea ei. Farsele mențin relațiile vii, mai ales pentru că sunt ceva de care să-ți amintești – este vorba despre crearea amintirilor.
Ca să te ajut să le faci niște farse celor dragi, ți-am pregătit o compilație amuzantă de glume, din care poți alege.
Ca să ridici ștacheta, nu uita să ai o cameră foto, ca să surprinzi reacțiile oamenilor. După ce ți-a reușit farsa, arată-le-o pe cameră. Iar dacă tu ai fost cel păcălit și cauți o cale să te răzbuni, te afli în locul potrivit. Poți să faci pe cineva să creadă că și-a spart ecranul calculatorului. Sau poți să pregătești ceva dulce și să păcălești pe cineva că mănânci pământ și râme.
Urmărește clipul ca să descoperi toate ideile de farse amuzante, pe care trebuie să le încerci ca să devii un farsor priceput.

Marcaj temporal:

0:09 – Farse pentru iubit vs. farse pentru iubită
3:42 – Farsă amuzantă cu baloane
7:29 – Farsa cu unghia rănită
10:01 – Farsă cu un păianjen pe hârtia igienică
16:20 – Gafe

Acest videoclip este realizat în scopuri de divertisment. Nu oferim nicio garanție în ceea ce privește caracterul complet, siguranța și fiabilitatea celor prezentate. Vă asumați riscul pentru orice acțiune pe care o întreprindeți pe baza informațiilor din acest videoclip, iar noi nu vom fi răspunzători pentru eventualele daune sau pierderi aferente. Este responsabilitatea privitorului să-și folosească buna judecată, să fie prudent și să-și ia măsurile de precauție necesare dacă intenționează să reproducă cele prezentate în videoclip.

Acest videoclip ar putea include activități realizate de actorii noștri într-un mediu controlat – te rugăm să-ți folosești buna judecată, să fii prudent și să-ți iei toate măsurile de precauție dacă intenționezi să reproduci ceva din cele prezentate în videoclip.

—————————–

Aboneaza-te la ARTIZANAT DE 5 MINUTE

Music by Epidemic Sound:

Materiale din stoc (fotografii, imagini și altele):

ARTIZANAT DE 5 MINUTE
viața ușoară are loc,hacuri de viață,artizanat de 5 minute,lucruri utile,cum să,tutoriale,trucuri,truc,fă-o singur,meserii,sfaturi,5-minute artizanat,diy,facut de mana,activități diy,proiecte diy,5 minute ambarcațiuni,viața simplă se trage,lifehacks
https://www.youtubepp.com/watch?v=tX1WZS7Hf20
#farse #amuzante #și #trucuri #care #vrut #să #știi #deja

You are reading post: 27 de farse amuzante și trucuri pe care ai fi vrut să le știi deja

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here