24 DE TRUCURI UIMITOARE CU OUĂ, PE CARE TREBUIE SĂ LE ÎNCERCI || REȚETE, SFATURI DE GĂTIT UȘOARE

1

REȚETE UȘOARE ȘI RAPIDE, CARE TE VOR INSPIRA SĂ GĂTEȘTI CU OUĂ

Ouăle nu sunt potrivite doar la micul dejun sau în rețete coapte. Chiar dacă există sute de modalități de a găti și de a servi ouăle, există și mii de rețete cu ouă – unele dintre ele modificate. Pentru a te ajuta să-ți planifici mesele fără bătăi de cap, îți arăt câteva rețete ieftine cu ouă și câteva modalități creative de a le găti. Te vor costa foarte puțin, te vor sătura și se prepară extrem de rapid.
Pentru început, îți arăt câteva trucuri simple pentru a găti ouăle. De exemplu, cum să coci la cuptor mai multe ouă și o modalitate ușoară de a face ouă poșate într-o tigaie, folosind folie alimentară.
Urmărește până la final, pentru a vedea cum să faci chiftele umplute cu ouă de prepeliță și pentru a descoperi modalități creative de a tăia ouăle fierte tari, pentru o salată. Dacă ai doar 10 minute la dispoziție pentru a găti, îți arăt rețeta mea secretă de sandviș cu ouă și maioneză.

Marcaje temporale:
2:30 – Clătite americane delicioase, cu căpșuni
4:07 – Frigărui delicioase, cu ouă fierte tari și prăjite
6:33 – Truc pentru ouă aurii
9:16 – O modalitate garantată de a găti mereu ochiuri cu gălbenușul moale
11:56 – Rețetă de sandviș cu ouă și maioneză

Acest videoclip este realizat în scopuri de divertisment. Nu oferim nicio garanție în ceea ce privește caracterul complet, siguranța și fiabilitatea celor prezentate. Vă asumați riscul pentru orice acțiune pe care o întreprindeți pe baza informațiilor din acest videoclip, iar noi nu vom fi răspunzători pentru eventualele daune sau pierderi aferente. Este responsabilitatea privitorului să-și folosească buna judecată, să fie prudent și să-și ia măsurile de precauție necesare dacă intenționează să reproducă cele prezentate în videoclip.

Acest videoclip ar putea include activități realizate de actorii noștri într-un mediu controlat – te rugăm să-ți folosești buna judecată, să fii prudent și să-ți iei toate măsurile de precauție dacă intenționezi să reproduci ceva din cele prezentate în videoclip.

—————————–

Aboneaza-te la ARTIZANAT DE 5 MINUTE

Music by Epidemic Sound:

Materiale din stoc (fotografii, imagini și altele):

ARTIZANAT DE 5 MINUTE
viața ușoară are loc,hacuri de viață,artizanat de 5 minute,lucruri utile,cum să,tutoriale,trucuri,truc,fă-o singur,meserii,sfaturi,5-minute artizanat,diy,facut de mana,activități diy,proiecte diy,5 minute ambarcațiuni,viața simplă se trage,lifehacks
https://www.youtubepp.com/watch?v=L2ViHZLZ1lQ
#TRUCURI #UIMITOARE #OUĂ #CARE #TREBUIE #SĂ #ÎNCERCI #REȚETE #SFATURI #GĂTIT #UȘOARE

You are reading post: 24 DE TRUCURI UIMITOARE CU OUĂ, PE CARE TREBUIE SĂ LE ÎNCERCI || REȚETE, SFATURI DE GĂTIT UȘOARE

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here