🍀 Arunca un servetel umed in masina de spalat: 6 trucuri pentru un spalat inteligent | Eu stiu TV

49

Pentru ce să arunci un șervețel umed în mașina de spălat si inca 5 trucuri pentru spalat inteligent

Eu stiu TV
masina de spalat rufe sfaturi,mașina de spălat rufe,masina de spalat ingrijire,msina de spalat miros
https://www.youtubepp.com/watch?v=DoqOaLpYxWw
#Arunca #servetel #umed #masina #spalat #trucuri #pentru #spalat #inteligent #stiu

You are reading post: 🍀 Arunca un servetel umed in masina de spalat: 6 trucuri pentru un spalat inteligent | Eu stiu TV

49 COMMENTS

 1. Da..ptr.serv.umede parfumate sunt la Dm..anume ptr.m.de spalat..
  Iar mingile cu țepi sunt ptr.a pufa gecile care au fulgi sau vatelină..fara aceste mingi vateluna se aduna ghem in colțuri..iar mingea de tenis este ptr.a stringe parul ,scamele sau parul de pisici..de pe haine..mingea se ia se curața..ptr.data viitoare.

 2. Si de oțet nu stiați fetelor??cum sa nu..si pastila de la masina de sp.vase..e f.buna curăță..ca si oțetul pus in.. balsam

 3. Cine si cum se foloseste,capacul de dosaj de la Ariel gel??Oare nu se intampla nimic la masina de la pahar??

 4. Stiam de bicarbonat si otet , am pus in masina si e adevarat!multumim ft mult de sfaturi pretioase, mereu e bine sa invatam cv nou!!

 5. Da interesante clipuri, cu multe trucuri pe care nu le știam , informații despre care nu aflasem nimic pînâ acum ,dar eu căutam serialele de pe canalul Național și încă nu le-am găsit , pe tabletă le găsesc repede dar pe tel văd că nu .

 6. Eu o data la 3 luni ii fac o spalare cu solutie speciala apoi la 2 saptamani ii fac o spalare cu bicarbona care il pun sau mai bine il arunc prin toata cuva cam jumate de pachet asa din ochi iar otet cam o cana mai mare care il torn in sertarul de detergenr las 5 _10 minute sa interactioneze amandoua apoi dau drumu la un program scurt.Numi lipsete de la baie si bucatarie otetul alb curat urmele de pete de pe bateri si la ibricile de cafea sau ceai de calcar , tot asa torn in ibric putin otet las 10 minute poate su mai mult daca il uit si apoi il iau cu burete de vase si se spala voarte usor .

 7. Eu nu sunt mulțumită de mingii😲😲, am pus în masina 3 buc împreună cu o geaca, am scos o plina de cocoloașe. De șervețele nu știam, le voi testa și eu.

 8. Servetelele pot intra si infunda pompa, iar masina nu descarca bn apa.nu centrifuga.puneti servetelele intrun saculet inchis sau o fata de perina cu fermoar ZIC CE MI SA INTIMPLAT MIE

 9. Vai de mine, am urmărit un tutorial mai demult și o tipă spunea că dacă vrei să îți cureți mașina de spălat, să pui până la punctul de fierbere oțet, iar bicarbonatul în mașina de spălat peste care se toarnă oțelul. Apoi programezi mașina de spălat la 90 ° Așa am făcut! A mers vreo 15 min după care s-a auzit un pocnet. După un minut încă vreo 2 pocnete foarte puternice. Apoi am simțit miros de ars și am scos rapid mașina din priză. 🤦‍♀️Clar că a doua zi am fost să îmi caut alta. Am povestit băiatului care era la raionul de mașini de spălat, ce mi s-a întâmplat. M-a sfătuit să nu mai pun așa ceva în mașină pentru că o stric și că nu se face așa ceva. Interesant este că erau dezactivate comentariile tipei care arăta cum își curăță ea mașina. Tare aș mai fi vrut să îi spun ce am pățit!! E o vorbă în popor: " în tot răul, e și un bine". Sunt foarte mulțumită de noua mașină. O am de aproape un an și credeți-mă că nu mai repet prostia de a mai băga chestii în ea în afară de detergent, Calgon, și balsam. 👍👍( vă spun asta așa, pe lângă ce s-a prezentat aici)
  De șervețele umede în mașină încă nu am auzit. Pare interesant și nu dăunează mașinii de spălat. Până la urmă sunt tot din material. Mulțumim pentru informații!!

 10. Mingile cu țepi sunt anume..ptr.a pufa gecile cu puf,prosoapele..iar cele de tenis..strîng pe ele toate firele de păr..iar aspirina bicarbonatul oțetul curăță și pufează rufele prosoapele..nu rămîn scorțoase..dar să spalați cu detergent lichid..nu ies la fel cu pulbere..!!??
  Spor la treabă..
  Si mulțumim ptr.sfaturi..

 11. Da toate în afara de șervețelul umed. Dar de multe ori la am uitat în Heine. Totuși mulțumim pt ce ce nu știau e binevenit. 👍😃🆗

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here